Geräte und Zubehör
Prawn saganaki with feta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fresh mint leaves5
-
medium raw prawns peeled, with tails intact24
-
feta cheese cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1580.1 mg
Eiweiß
34.9 g
Brennwert
1716.3 kJ /
408.5 kcal
Fett
26.4 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Quick gyros with tzatziki
30 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Garlic prawns
25 Min
Prawn Saganaki
35 Min