Geräte und Zubehör
Vegetable Spring Rolls
Zubereitung 1 Std. 50 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
14 portions
Zutaten
Spring Roll Wrappers
-
plain flour150 g
-
cornflour90 g
-
water465 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sunflower oil for frying1010 g
Filling
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves5
-
olive oil40 g
-
mung bean vermicelli50 g
-
sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
soy bean sprout, fresh150 g
-
fresh chives cut in lengths (3 cm)10
-
medium egg beaten1
-
sweet chilli sauce or as desired, for serving20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2.1 g
Brennwert
521 kJ /
125 kcal
Fett
3.5 g
Kohlenhydrate
21.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thai Kitchen
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 Std.
Beef Noodle Pho
45 Min
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min
Sesame, Honey and Citrus Bars
30 Min
Potato and Cheese Bites
2 Std.
Chocolate Bourbons
45 Min
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Aussie Meat Pies
2 Std.
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 Std. 45 Min
Happy Veggie Empanadas
1 Std. 10 Min
Prawn Dumplings
1 Std. 15 Min
Baked Doughnuts
1 Std.