Mushroom Fettuccini

Mushroom Fettuccini

4.3 4 Bewertung
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
2 portions

Zutaten

  • Parmesan cheese cubed
    45 g
  • parsley, fresh leaves and tender stems
    15 g
  • porcini mushroom, dried
    15 g
  • garlic clove
    ½ - 1
  • shiitake mushroom, fresh sliced
    140 g
  • vegetable broth
    85 g
  • butter, unsalted in pieces
    30 g
  • extra virgin olive oil divided
    ½ ounce
  • salt divided, plus extra to season, to taste
    ½ teaspoon
  • black pepper, ground plus extra to season, to taste
    ¼ teaspoon
  • water
    1135 g
  • pasta, dried, type fettuccine
    140 g
  • truffle oil white, to taste
    15 - 30 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1229.9 mg
Eiweiß 19.9 g
Brennwert 2969.2 kJ / 709.7 kcal
Fett 42.7 g
Ballaststoffe 5.2 g
gesättigte Fettsäuren 14.3 g
Kohlenhydrate 64.6 g

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