
Geräte und Zubehör
Mediterranean octopus salad
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
red onion finely sliced¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil55 g
-
red wine vinegar35 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pitted Kalamata olives60 g
-
boiling water400 g
-
baby white potatoes cut into rounds (3 mm)300 g
-
dried bay leaf1
-
whole black peppercorns5
-
octopus tentacles500 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
roasted red capsicums sliced100 g
-
Lebanese cucumber diced1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
224.6 kcal /
939.6 kJ
Eiweiß
14.5 g
Fett
11.3 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Natrium
433 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy chicken and broccoli pasta
30 Min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 Min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 Std.
Classic beef burgers
1 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Banana bread (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Tamarind whiskey Sour
1 Std. 10 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Cheeseburger focaccia
2 Std. 15 Min