Geräte und Zubehör
Mediterranean octopus salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
red onion finely sliced¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil55 g
-
red wine vinegar35 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pitted Kalamata olives60 g
-
boiling water400 g
-
baby white potatoes cut into rounds (3 mm)300 g
-
dried bay leaf1
-
whole black peppercorns5
-
octopus tentacles500 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
roasted red capsicums sliced100 g
-
Lebanese cucumber diced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
433 mg
Eiweiß
14.5 g
Brennwert
939.6 kJ /
224.6 kcal
Fett
11.3 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Asparagus Sauté
15 Min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Bowls
Keine Bewertungen
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Caprese omelette
30 Min
Mussels Mariniere
Keine Bewertungen
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Garlic and sage mash
30 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Keine Bewertungen
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Mini Frittatas
35 Min
Chicken Afritada
30 Min