Onion bhaji

Onion bhaji

4.7 3 Bewertung
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
10 portions

Zutaten

  • ajwain seeds (see Tips)
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ¾ tsp
  • fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)
    2 ½ sprigs
  • fresh long green chilli trimmed and cut into halves
    ½ - 1
  • chickpea (besan) flour
    80 g
  • garlic clove
    ½
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Kashmiri chilli powder
    ¼ tsp
  • baking powder (see Tips)
    ¼ tsp
  • water
    50 g
  • brown onions (approx. 250 g), cut into quarters
    1 ½
  • oil for frying
    500 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portions

Natrium 70.9 mg
Eiweiß 2.1 g
Brennwert 2027.7 kJ / 484.6 kcal
Fett 50.7 g
Ballaststoffe 1.7 g
gesättigte Fettsäuren 3.8 g
Kohlenhydrate 7.7 g

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