Beef madras
TM6 TM5 TM31

Beef madras

4.4 ( 41 Bewertungen )

Zutaten

  • 100 g boiling water
  • 100 g fresh coconut flesh grated (see Tips)
  • 2 tsp ginger paste (see Tips)
  • 30 g tamarind paste (see Tips)
  • 200 g canned tomatoes
  • 200 g brown onion cut into quarters
  • 2 fresh long red chilli trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing
  • 1 tbsp ghee (see Tips)
  • 10 fresh curry leaves
  • 1 tsp garlic paste (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp Kashmiri chilli powder
  • 2 tbsp Madras powder (see Tips)
  • 750 - 800 g beef chuck steak cut into cubes (2 cm)
  • 1 tsp salt

Nährwerte
pro 1 portions
Brennwert
449.3 kcal / 1887.3 kJ
Eiweiß
47.6 g
Fett
22.6 g
Kohlenhydrate
12.8 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
9.8 g
Natrium
1248.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte