Geräte und Zubehör
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
24 pieces
Zutaten
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
14.3 g
Brennwert
1002 kJ /
240 kcal
Fett
18.4 g
Kohlenhydrate
4.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 Std.
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Sicilian Salad
30 Min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Kung Pao Prawns
45 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min