Geräte und Zubehör
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portie
Zutaten
Vegan Burgerbroodjes
-
sojamelk190 g
-
suiker20 g
-
gedroogde gist10 g
-
bloem250 g
-
zout10 g
-
veganistische margarine koud15 g
Burgers
-
zwarte bonen, gehele, uit blik uitgelekt440 g
-
kikkererwtenbloem30 g
-
gemalen lijnzaad1 el
-
peterselie, vers1 takje
-
koriander, vers1 takje
-
citroensap, vers geperst25 g
-
zeezout1 tl
Rode Bosbessensaus
-
verse bosbessen rode150 g
-
suiker75 g
-
water25 g
-
citroensap1 tl
-
zout1 snuifje
-
sojamelk1 el
-
sesamzaad1 el
-
olijfolie1 tl
Montage
-
ketchup1 el
-
salade bladeren50 - 80 g
-
tomaat gesneden80 g
-
gepekelde augurk50 - 80 g
-
vegan kaas plakjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1928.6 mg
Eiweiß
18.7 g
Brennwert
2418.8 kJ /
578.1 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
13.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
107.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dirty Burgers
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Tarte Tatin
2 Std.
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.