Geräte und Zubehör
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portie
Zutaten
-
nori vel in stukken1
-
gepekelde augurken in stukken50 g
-
knolselder in stukken60 g
-
rode ui klein, gehalveerd1
-
mayonaise veganistisch (zie tip)120 g
-
mosterd1 tl
-
citroensap3 - 4 scheutjes
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
witte kikkererwten, uit blik uitlekgewicht 240 g1 blik
-
roggebrood horizontaal snijden4
-
groene slabladeren4
-
komkommer dun (ongeveer 2 mm)12 sneetjes
-
tuinkers afgesneden1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
1303 kJ /
313 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
7.2 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick & Healthy Lunch
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen