Geräte und Zubehör
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
268 kJ /
64 kcal
Fett
0.3 g
Kohlenhydrate
12.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Zachte Appelcake
50 Min