Geräte und Zubehör
Zalm met rijst en champignons
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optional)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
637.7 mg
Eiweiß
21.5 g
Brennwert
1963.2 kJ /
470 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
11.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
68.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Crackers
35 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min