Geräte und Zubehör
Chicken and Prawn Siew Mai
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
30 pieces
Zutaten
-
carrot50 g
-
coriander leaves4 sprigs
-
450 g boneless chicken thighs, mincedminced chicken450 g
-
prawn, raw, medium size, peeled minced150 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tbsp
-
sesame oil10 g
-
ground white pepper½ tsp
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
prawn, raw, medium size, peeled (cut into small cubes)150 g
-
dumpling wrapper (wanton skin)1 packet
-
cooking oil1 tbsp
-
water600 g
-
carrots chopped30 g
-
goji berries10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
327.2 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
351.7 kJ /
84.1 kcal
Fett
2.4 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
9.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
HongKong Style Soy Braised Chicken
Keine Bewertungen
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Keine Bewertungen
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Steamed Pork Patty
Keine Bewertungen
KL Hokkien Noodles
35 Min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Ginger Scallion Fish Slices
40 Min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Pork Adobo
55 Min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 Std.
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min