Honey Mustard Salmon en Papillote

4.7 3 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • honey
    20 g
  • wholegrain mustard
    20 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • water
    500 g
  • vegetable stock powder
    1 tsp
  • sweet potatoes peeled, cut in cubes (1.5 cm)
    400 g
    400 g potatoes, peeled, cut in cubes (1.5 cm)
  • broccoli florets small pieces (3 cm)
    400 g
  • fresh salmon fillets (approx. 4 pieces)
    800 g
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    3 - 4 pinches
  • feta cheese
    150 g
  • olive oil
    2 tbsp
  • dried chilli flakes
    ¼ tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 2391.6 mg
Eiweiß 57.2 g
Brennwert 3101 kJ / 741 kcal
Fett 43.1 g
Ballaststoffe 6.6 g
gesättigte Fettsäuren 11.6 g
Kohlenhydrate 35.1 g

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