Pistachio macarons

4.8 6 Bewertungen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
30 pieces

Zutaten

Pistachio ganache
  • shelled unsalted pistachio nuts
    50 g
  • white chocolate broken into small pieces
    140 g
  • thickened cream
    70 g
  • unsalted butter cut into pieces
    70 g
  • natural almond extract
    2 drops
Pistachio macarons
  • blanched almonds (see Tips)
    80 g
  • icing sugar
    100 g
  • egg whites
    100 g
  • caster sugar
    100 g
  • natural green food colouring (see Tips)
  • natural yellow food colouring (see Tips)

Schwierigkeitsgrad

aufwändig


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 11.5 mg
Eiweiß 1.6 g
Brennwert 429.5 kJ / 102.6 kcal
Fett 6.4 g
Ballaststoffe 0.4 g
gesättigte Fettsäuren 2.8 g
Kohlenhydrate 10.5 g

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