Geräte und Zubehör
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portie
Zutaten
Asperges
-
olie20 g
-
asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)250 g
-
pijnboompitten30 g
Daslook roomsaus en montage
-
verse daslook grof gehakt20 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olie20 g
-
bloem10 g
-
water300 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
zout plus extra voor kruiden½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden¼ theelepel
-
verse spätzle (eierpasta)500 g
-
rode paprika's ontpit200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
324 mg
Eiweiß
21 g
Brennwert
3451 kJ /
825 kcal
Fett
36 g
Ballaststoffe
7.3 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
106 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 Min
Vegan pudding
15 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min