Geräte und Zubehör
Krokant gebraad met moutbiersaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
6 portie
Zutaten
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optional)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optional)1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
56 g
Brennwert
2388 kJ /
570 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
2.4 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara
30 Min
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Frisse koolsalade
15 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen