Geräte und Zubehör
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portie
Zutaten
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1221.5 mg
Eiweiß
28.3 g
Brennwert
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
47.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen