Geräte und Zubehör
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
8 portie
Zutaten
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optional) met spek omhuld20
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1106.5 mg
Eiweiß
116.8 g
Brennwert
3849 kJ /
919.9 kcal
Fett
42.4 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Keine Bewertungen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Gele smoothie bowl
2 Std. 20 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min