Geräte und Zubehör
Rijst met Zeevruchten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portie
Zutaten
-
olijfolie85 g
-
teentje knoflook1
-
inktvis, hele, medium in stukken gesneden (2 cm)300 g
-
garnalen hele, ongepeld rauw8
-
witte wijn200 g
-
water350 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
Spaanse ui in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
paprikapoeder1 tl
-
saffraan draadjes1 - 2 snuifjes
-
voedingskleurstof½ tl
-
tomatenblokjes uit blik50 g
-
pulp van gedroogde choricero pepers 'pulpa de pimiento choricero'1 tl
-
witte kortkorrelige rijst300 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
556.6 mg
Eiweiß
34.2 g
Brennwert
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 Min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Omelet Caprese
30 Min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Tomaat basilicum spread
5 Min
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min