Geräte und Zubehör
Gestoomde pesto broodjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
16 portie
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten
-
bloem plus extra voor bloem360 gram
-
zonnebloempit30 g
-
melk190 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
broodbloem360 g
-
volkoren tarwebloem80 g
-
eieren2
-
oregano, gedroogd1 tl
-
basilicum, gedroogd1 tl
-
zout2 tl
-
rode pesto4 volle eetlepels
-
water750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
346.5 mg
Eiweiß
5.4 g
Brennwert
656.2 kJ /
156.8 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
23.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speltbrood
Keine Bewertungen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min