Geräte und Zubehör
Brioche
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std.
16 sneetjes
Zutaten
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
5 g
Brennwert
836 kJ /
200 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Nessuna valutazione
Zalmvlecht
Nessuna valutazione
Horror punch
20min
Kaascrackers
2h 30min
Pizza Margherita
2h 10min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Pistache en amandel filo spiraal
Nessuna valutazione
Amandel Spritz-koekjes
1h
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Melkbrood
2h 20min
Chocolade salami
3h 10min