Geräte und Zubehör
Pommes Dauphine
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 porties
Zutaten
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1.1 g
Brennwert
244.2 kJ /
58.4 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Halloween-worstvingers
1 Std.
Crème anglaise
15 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Energieballen
30 Min