Geräte und Zubehör
Chocolade en banaan charlotte
Zubereitung 35 Min
Gesamt 24 Std.
4 porties
Zutaten
De siroop
-
suiker100 g
-
water100 g
-
rum80 g
De chocolademousse
-
room, 35% vet zeer koud150 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken180 g
-
eieren3
-
suiker40 g
Decoratie
-
limoenen3
-
boter100 g
-
banaan400 g
-
suiker100 g
-
room, 35% vet30 g
-
lange vingers (boudoirs) (voor een charlotte vorm Ø 16 cm)30
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
4029 kJ /
961 kcal
Fett
41 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
120 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gek op chocolade
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 Std. 30 Min
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Halloween-worstvingers
1 Std.
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Amandelverslaving
1 Std.
Caipirinha van mango
5 Min
Risotto bolognese
45 Min
Chocoladereep likeur
15 Min
Koekjes met chocoladedragees
1 Std.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.