Geräte und Zubehör
Vanillesaus (crème anglaise)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 porties
Zutaten
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
zout (optional)1 snuifje
-
suiker50 g
-
vanillestokje½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6 g
Brennwert
706 kJ /
169 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Crème pâtissière
15 Min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Crème anglaise
15 Min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen