Geräte und Zubehör
Yoghurtdressing
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
1 pot
Zutaten
-
yoghurt200 g
-
mosterd bij voorkeur zoete (10 g)2 tl
-
zonnebloemolie50 g
-
citroensap (25 g)1 ½ el
-
honing (10 g)1 ½ tl
-
appelsap of een ander vruchtensap50 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Eiweiß
9 g
Brennwert
2726 kJ /
651 kcal
Fett
58 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Zachte graanrepen
1 Std.
200-300 g ui glaceren
Keine Bewertungen
Toffees
2 Std.
Honingraat
1 Std. 30 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Sangria
10 Min