Geräte und Zubehör
Tarte Tatin
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 porties
Zutaten
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
11 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
1522 kJ /
364 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
28 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Crème anglaise
15 Min