Geräte und Zubehör
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portion
Zutaten
-
quinoa of choice100 g
-
water plus extra to soak795 g
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to serve15 g
-
plain yogurt high protein (see Tip)85 g
-
Mexican-style chilli powder1 ½ tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil15 g
-
lime juice15 g
-
salmon fillet, fresh, skinless300 g
-
kidney bean, canned no-added salt, drained and rinsed (see Tip)395 g
-
cherry tomato quartered170 g
-
red onion thinly sliced100 g
-
baby leaf salad, mixed70 g
-
avocado (approx. 3.5 oz), sliced1
-
black pepper, ground to taste
-
red chilli, long trimmed and thinly sliced, to serve (optional)1
-
lime cut into wedges, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
457.1 mg
Eiweiß
26.8 g
Brennwert
1948.7 kJ /
465.8 kcal
Fett
21.7 g
Ballaststoffe
10.9 g
gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
42.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Recipes for Diabetics - CA
11 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Miso Soup
40 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Keine Bewertungen
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 Min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min