Geräte und Zubehör
French Onion Soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
Gruyère cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions halved18 oz
-
olive oil1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
all-purpose flour2 tsp
-
water32 oz
-
1 heaping tsp homemade stock paste, chicken or beefstock cube chicken or beef1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
427.9 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
959.8 kJ /
229.4 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
5.9 g
Kohlenhydrate
19.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tomato Basil Soup
40 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min