Geräte und Zubehör
Basic Soup Purée
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)6 - 7 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed25 - 27 ½ oz
-
water26 ½ - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
724.1 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
448.4 kJ /
107.2 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
14.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mashed Potatoes
50 Min
Steamed Rice
25 Min
Whisked Egg Whites
5 Min
Vegetable Soup
35 Min
Steamed Cauliflower
25 Min
Basic Long Grain Brown Rice
1 Std. 35 Min
Pea Soup
30 Min
Basic Vegetable Soup
50 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Lemony Green Beans
20 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min