Geräte und Zubehör
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
whole wheat flour14 oz
-
boiling water10 oz
-
oil plus 0.5 oz to sauté2 tsp
-
salt divided2 tsp
-
garlic cloves4
-
red onions halved, plus 3 oz chopped to serve5 oz
-
boneless pork shoulder cut into 5 pieces28 oz
-
stout beer Guinness® type17 ½ oz
-
water5 oz
-
honey2 ½ - 3 oz
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
miso paste2 tbsp
-
star anise1
-
cinnamon stick halved1
-
brown sugar2 tbsp
-
cilantro leaves to garnish
-
canned black beans (optional) drained, to garnish3 - 3 ½ oz
-
fresh jalapeño chilies sliced, to garnish1 - 2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1086 mg
Eiweiß
31.7 g
Brennwert
3020.7 kJ /
722 kcal
Fett
30.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
74.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
In Homemade We Trust
36 Rezepte
USA
USA
TM7™ Manifesto
200 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 Min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
Southern Peach Cobbler
1 Std. 15 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Hamburgers
30 Min
Marinated chicken with salsa
40 Min
Coconut Dhal
25 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min