Geräte und Zubehör
Arrabbiata Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
fresh tomatoes peeled and halved, seeds removed (approx. 8 med. tomatoes)28 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions in pieces2 oz
-
red chili pepper, sweet de-seeded1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
5 oz pork belly, diced (¼ in.)pancetta diced (¼ in.)5 oz
-
salt to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
268.1 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
531.7 kJ /
127.1 kcal
Fett
10.8 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fresh Pasta Homemade
10 Rezepte
USA
USA
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Hummus
10 Min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2 Std. 5 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Grilled Pineapple Salsa
20 Min
Barbecue Sauce
20 Min
Blood Orange Margarita
15 Min
Caesar Salad
30 Min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3 Std. 5 Min
Refried Beans
4 Std. 10 Min
Marinara Sauce
40 Min