Geräte und Zubehör
Arrabbiata Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
fresh tomatoes peeled and halved, seeds removed (approx. 8 med. tomatoes)28 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions in pieces2 oz
-
red chili pepper, sweet de-seeded1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
5 oz pork belly, diced (¼ in.)pancetta diced (¼ in.)5 oz
-
salt to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
268.1 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
531.7 kJ /
127.1 kcal
Fett
10.8 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fresh Pasta Homemade
10 Rezepte
USA
USA
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tomato Basil Soup
40 min
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Cajun Chicken Gumbo
1 godz. 45 min
Ginger Paste
15 min
Garam Masala
10 min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Greek Vegetables
1 godz.
Stuffed Gnocchi
1 godz. 20 min
Arrabbiata sauce
20 min