Best lemon drizzle cake

Best lemon drizzle cake

4.2 10 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
10 portions

Zutaten

Lemon cake
  • unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease
    150 g
  • eggs
    2
  • white sugar
    170 g
  • grated lemon zest (1-2 lemons)
    1 tbsp
  • self-raising flour
    170 g
  • milk
    170 g
  • sea salt
    1 pinch
Lemon drizzle
  • icing sugar to taste
    120 - 150 g
  • lemon juice (1½ - 2 ½ lemons), to taste
    30 - 50 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 241.4 mg
Eiweiß 3.9 g
Brennwert 1317.3 kJ / 314.9 kcal
Fett 14 g
Ballaststoffe 0.5 g
gesättigte Fettsäuren 8.5 g
Kohlenhydrate 44.4 g

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