Geräte und Zubehör
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
Marinated chicken
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Stir fry udon
-
garlic cloves2
-
shallots20 g
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olive oil30 g
-
bak choy washed, stem and leaves separated200 g
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white shimeiji mushrooms washed and separate150 g
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dark soy sauce30 g
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light soy sauce10 g
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oyster sauce10 g
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sesame oil1 tsp
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water50 g
-
white pepper powder½ tsp
-
udon noodles soaked in hot water for 1 minute, rinsed400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
808 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
1387 kJ /
332 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
33 g
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