Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 8 jajek
- 200 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
oder 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 230 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Brennwert
- 663.5 kJ / 158.6 kcal
- Eiweiß
- 4.5 g
- Kohlenhydrate
- 24 g
- Fett
- 5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 2.4 g
- Ballaststoffe
- 0.4 g
- Natrium
- 57.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 godz.
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1ωρ. 10 λεπτ.
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72 godz.
Żelka mango do tortów
3h 25min
Krem pistacjowy do tortów
6 Std. 15 Min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 Std.
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 Min
Biszkopt cytrynowy
4 Std.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 Min
„Risotto” z pestek słonecznika z czosnkiem niedźwiedzim
13 Std. 40 Min