Geräte und Zubehör
Steamed lemon cake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
12 slices
Zutaten
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing150 g
-
2 tbsp flour, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
sugar180 g
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
eggs3
-
milk20 g
-
flour180 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
water1400 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids cut in pieces100 g
-
15 g coconut oilneutral oil (e.g. sunflower, rapeseed)1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4 g
Brennwert
1209 kJ /
289 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Angel Food Cake
1 Std. 10 Min
Crème caramel (flan)
3 Std.
Massachusetts Boston Cream Pie
2 Std.
Steamed Red Bean Rice Cake
1 Std. 10 Min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Yogurt Miso Potato Salad
35 Min
Apple tart
1 Std.
Baked Peaches with Meringue Topping
40 Min
Raw Chocolate Cake
2 Std. 20 Min
Soya Yoghurt
12 Std. 10 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min