Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
- 140 g carrots, peeled
- 160 g courgettes, ends removed, halved lengthways if large
-
120
g Gruyère cheese, cut in pieces that fit in feeder
oder Edam cheese, cut in pieces that fit in feeder - 50 g onions, quartered
- 300 g tinned kidney beans, drained
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste
oder ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 20 g tomato purée
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, for sprinkling (optional)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- 100 g crème fraîche, for serving
- 1 lime, cut in slices or wedges, for serving
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Brennwert
- 1054.4 kJ / 252 kcal
- Eiweiß
- 11.1 g
- Kohlenhydrate
- 23.2 g
- Fett
- 13.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6.7 g
- Ballaststoffe
- 6 g
- Natrium
- 513.8 mg
Alternative Rezepte
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2u. 5min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Mushroom Wellington
2h 20 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min