Geräte und Zubehör
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (optional)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
736.7 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Fett
13.4 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
52.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
9 Std.
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Keine Bewertungen
Curly Fries with Garlic Sauce
45 Min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 Min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1 Std.
Paneer tikka pizza
2 Std.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min