Geräte und Zubehör
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
7 portie
Zutaten
Vullen
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
sjalot80 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
boter zacht, in stukken60 g
-
bloem20 g
-
melk200 g
-
zout1 theelepel
-
peper, gemalen¾ theelepel
-
nootmuskaat, gemalen½ theelepel
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle theelepel
Ravioli
-
eieren4
-
eierdooiers5
-
olie15 g
-
water10 g
-
zout1 theelepel
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 theelepel
-
zure room, 20% vet400 g
-
truffelolie in stukken80 g
-
paneermeel100 g
-
Italiaanse bloem Type 00 en nog wat te bewerken500 g
Saus
-
water200 g
-
zout1 theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
nootmuskaat, gemalen½ theelepel
-
maïzena (zetmeel)25 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle theelepel
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
crème fraîche50 g
-
boter in stukken50 g
-
truffel boter in stukken50 g
Voltooiing
-
water om te koken
-
zout om te koken
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1619 mg
Eiweiß
29 g
Brennwert
4568 kJ /
1092 kcal
Fett
75 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
41 g
Kohlenhydrate
81 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Kimchi
Keine Bewertungen
Aardappelgratin
1 Std. 10 Min
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Blue Hawaii
Keine Bewertungen