Geräte und Zubehör
Macaroni met ham en kaas
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
764.9 mg
Eiweiß
18.4 g
Brennwert
1739 kJ /
415.6 kcal
Fett
20.4 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
39.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Spaghetti carbonara
30 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Verse Tomatensoep
30 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Béchamelsaus
15 Min