Geräte und Zubehör
Creamy beef curry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger1 cm
-
fresh red chillies deseeded if prefered1 - 2
-
brown onions cut into quarters2
-
salted butter45 g
-
curry powder20 g
-
ground turmeric2 tsp
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)1000 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
raw sugar20 g
-
white vinegar1 tbsp
-
Meat stock paste (see Tip)15 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
sea salt to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
fresh coriander leaves to garnish
-
lemon wedges, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1422.1 mg
Eiweiß
59.3 g
Brennwert
2728.5 kJ /
652.1 kcal
Fett
36.7 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
19.6 g
Kohlenhydrate
25.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Best of Recipe Community
22 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Curried sausages
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min