Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
TM6 TM5 TM31

Sun-dried Tomato Pesto Lasagne

4.6 ( 60 Bewertungen )

Zutaten

  • 350 g aubergines cut in pieces (5 cm)
  • 300 g courgettes cut in pieces (5 cm)
  • 300 g red peppers cut in pieces (5 cm)
  • 2 Tbsp olive oil plus 10 g
  • 3 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper plus 1 pinch
  • 150 g onions quartered
  • 4 garlic cloves
  • 1000 g passata
  • ½ tsp caster sugar
  • 40 g fresh basil leaves torn in pieces
  • 45 g pine nuts
  • 180 g sun-dried tomatoes in oil, drained
  • 15 g nutritional yeast flakes
  • 1 Tbsp lemon juice
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 180 g extra virgin olive oil
  • 50 g dairy-free spread plus extra for greasing
  • 50 g plain flour
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp Dijon mustard
  • 500 g soya milk unsweetened (see tip)
  • 9 dried lasagne pasta sheets

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
779.6 kcal / 3261.7 kJ
Eiweiß
18 g
Fett
49.1 g
Kohlenhydrate
74.9 g
Ballaststoffe
12.9 g
gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Natrium
1343.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte