Geräte und Zubehör
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
long grain rice or jasmine rice180 g
-
sea salt1 tsp
-
chicken breast sliced into strips150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water1500 g
-
sesame oil5 tsp
-
Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)2
-
fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large8 - 12
-
spring onion/green onion sliced, to garnish1
-
fried shallots to garnish2 tbsp
-
red chilli oil to drizzle (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
896.8 mg
Eiweiß
17.5 g
Brennwert
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Fett
18.9 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
39.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Keine Bewertungen
KL Hokkien Noodles
35 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Keine Bewertungen
Chicken Curry (Filipino Style)
35 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Keine Bewertungen
All-in-one chicken congee
35 Min
Chicken Congee
1 Std. 30 Min