Geräte und Zubehör
Creamy miso mushroom udon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
boiling water1500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)400 g
-
dried udon noodles180 g
-
extra virgin olive oil plus extra to stir through20 g
-
sesame oil½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
spring onions/green onions thinly sliced, plus extra to garnish3
-
pouring (whipping) cream80 g
-
ground white pepper2 pinches
-
white miso paste40 g
-
shichimi togarashi seasoning to serve (see Tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
408.4 mg
Eiweiß
11 g
Brennwert
2056.4 kJ /
491.5 kcal
Fett
32.4 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
16.3 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
French onion pasta
45 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
15-minute noodles
15 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Okonomiyaki
30 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min