
Kompatible Versionen
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 juniper berries
- 6 allspice berries
- 2 tsp pink peppercorns
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 20 g gin of choice (see Tips)
- sea salt to season
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
Gin and peppercorn sauce
- 50 g eschalots
- 2 tsp pink peppercorns
- 50 g gin of choice
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tbsp oil to fry
- 100 g unsalted butter plus an extra 1 tbsp
- 2 egg yolks
- mixed salad leaves to serve
- salt to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 635.9 kcal / 2670.6 kJ
- Eiweiß
- 44.8 g
- Fett
- 51.2 g
- Kohlenhydrate
- 0.8 g
- Ballaststoffe
- 0.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 23 g
- Natrium
- 118.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Hollandaise sauce (TM6)
15 Min