Geräte und Zubehör
Cabbage rolls
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
10 pieces
Zutaten
Cabbage rolls
-
savoy cabbage leaves large10
-
long grain rice200 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
butter30 g
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
pork mince200 g
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tomato sauce
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic cloves2
-
butter30 g
-
canned tomatoes800 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
cornflour2 tsp
-
raw sugar½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
712.2 mg
Eiweiß
16.3 g
Brennwert
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Fett
10.4 g
Ballaststoffe
8.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sauerkraut soup
50 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Hunters' stew
1 Std.
Chicken banh mi
4 Std. 35 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Texas-style lovely legs
4 Std.
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Polish crêpes
3 Std. 35 Min
Espresso "baked" beans
35 Min