Geräte und Zubehör
Sunday lamb roast
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
4 portions
Zutaten
-
anchovy fillets6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves3
-
pitted green olives40 g
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
854 mg
Eiweiß
78.3 g
Brennwert
4766.9 kJ /
1135 kcal
Fett
84.6 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
31.9 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and mushroom rice
45 Min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 Std. 35 Min
VEGEMITE® pasta
30 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Creamy potato mash
30 Min
Curried sausages
40 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 Min
Boiled Eggs
20 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Breakfast burritos
45 Min
Quick strawberry dessert
5 Min