Geräte und Zubehör
Shrimp and Potato Boil
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
yellow onions cut into pieces8 oz
-
garlic cloves3
-
fresh parsley, leaves only plus extra, chopped, to garnish10 sprigs
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
Andouille sausage cut into pieces (1 in.)10 oz
-
paprika1 tsp
-
baby red potatoes cut into pieces (1 in.)8 oz
-
seafood stock18 oz
-
lemon juice2 tsp
-
oregano1 tsp
-
thyme1 tsp
-
chili flakes½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ear of corn cut into rounds (1 in.) (approx. 8 oz)1
-
large shrimp, raw, peeled, deveined14 oz
-
crusty bread to serve
-
lemon cut into wedges1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1277.7 mg
Eiweiß
18.5 g
Brennwert
1394.1 kJ /
333.2 kcal
Fett
21.4 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
17.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Garlic Shrimp
35 мин.
Red Velvet Waffle
20 мин.
Lemon Garlic Salmon
2ч. 20 мин.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ч.
Shrimp Louie Salad
1ч. 30 мин.
Gambas
10 мин.
Steamed Frittata Egg Cups
45 мин.
Chimichurri Roast Chicken
1ч. 20 мин.
Dirty Rice
1ч. 5 мин.
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 мин.
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 мин.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1ч. 10 мин.