Geräte und Zubehör
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Pork Wellington
-
pork tenderloin (approx. 500 g)1
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter plus 1 Tbsp20 g
-
frozen green peas defrosted200 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
water20 g
-
puff pastry (see tip)320 g
-
breadcrumbs2 Tbsp
-
streaky bacon, cured and smokedprosciutto12 slices
-
plain flour for dusting
-
medium egg beaten1
Champagne Sauce
-
whipping cream150 g
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
white sparkling wineChampagne150 g
-
water150 g
-
cornflour10 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1523 mg
Eiweiß
34.2 g
Brennwert
2848.9 kJ /
680.9 kcal
Fett
42.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
16.9 g
Kohlenhydrate
36.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Browned Pork Rice
1 Std.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 Std. 40 Min
Family Chicken Galette
1 Std. 55 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 Std. 20 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min