Geräte und Zubehör
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
20 pieces
Zutaten
-
onion halved100 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder650 g
-
garlic cloves2
-
plain flour plus extra 1-2 tbsp70 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable oil for frying
-
Greek yoghurt200 g
-
smoked salmon sliced150 - 200 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
fresh chives thinly sliced½ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
209.7 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
327.2 kJ /
78.2 kcal
Fett
1.3 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
11.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beetroot carpaccio with burrata
1h 25min
Quick strawberry dessert
5min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2h 30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Mediterranean carrot fritters
1h
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Mexican corn salad
25min
Dairy free chocolate coconut custard
15min