Tagliatelle with Pumpkin
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle with Pumpkin

4.5 ( 70 Bewertungen )

Zutaten

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 40 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
  • 100 g mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)
  • water for cooking pasta
  • 3 tsp fine sea salt
  • 400 g minced veal broken in pieces
    oder 400 g beef mince broken in pieces
  • 1 pinch ground black pepper
  • 320 g egg pasta, dried, type tagliatelle
  • 60 g dry white wine
  • 50 g onions quartered
  • 100 g bacon lardons (1-2 cm)
  • 700 g pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)
  • 200 g mozzarella cut in pieces (2-3 cm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
438 kcal / 1832 kJ
Eiweiß
26.4 g
Fett
24.8 g
Kohlenhydrate
27.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte